miercuri, 10 noiembrie 2010

Barbatul Perfect - Universala Poveste



Nu exista!

Toti "printii" debuteaza ca broaste. Daca ai gasit tipul perfect si ti se pare prea frumos ca sa fie adevarat, sa fii convinsa ca este, intr-adevar, prea frumos ca sa fie adevarat. Si desi esti constienta, ti se pare totusi ca are potential. E perfect. Nu conteaza ce spun altii, tu stii mai bine. Asta pana cand il saruti si iti dai seama ca-i cea mai dezgustatoare broasca posibila. Si astepti in zadar, si speri ca o sa devina printul ala superb din povesti. Ei bine, nu o sa devina! Pentru ca unele broaste sunt pur si simplu .... broaste. Cobori incet de pe norul ala pufos si te loveste realitatea.
Realizezi ca in locul printesei din povesti, ai ajuns un fel de vanzator de masini folosite, care incearca sa ascunda tot ce nu-i in regula in spatele unui zambet.
Ajungi la stadiul in care urasti barbatii, asta-i elementar. Been there, done that. Dar, doar pentru ca nu ti-ai gasit (inca) printul, nu inseamna ca nu esti deja o printesa. John. L. spune ca "viata este ceea ce se intampla cand esti ocupat sa iti faci alte planuri". Si exact asa este. O sa apara el intr-un final...



Off topic : Ok, fiind lipsita de (chef) inspiratie, nu am mai scris de secole. Poor blog of mine, cred ca vad o panza de paianjen.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu